De Lief Leven Familie

Community voor verbinding en persoonlijke groei 

Dit is voor jou als je...

Kracht uit tegenslag wil halen. 
Te maken krijgt met angsten die je blokkeren. 
Kritisch bent tegen jezelf of enorm perfectionistisch.
Naar je hart wil luisteren, maar je weet niet hoe.
Geen slachtoffer van het leven meer wil zijn. 
Je soms alleen en onbegrepen voelt. 
Van dromen doelen wil maken. 
Je in de kracht van liefde gelooft.

De Lief Leven Familie

Prachtmens, wat ben je welkom in onze familie. Sommige familie krijg je cadeau, andere kies je. De Lief leven familie is een online community met gelijkgestemden waar we samen groeien en bloeien. Iedere maand staan we stil bij een thema - zoals angsten of je zelfbeeld. Aan de hand van exclusieve meditaties, podcasten, opdrachten, gedichten en een Telegram groep geven we je de tools om iedere levensuitdaging aan te gaan. 

Wat mag je verwachten

  • ​Meditaties (t.w.v €20): volle maan meditaties & over het maandthema
  • ​Gedichten & Affirmaties: meerdere keren per week delen we exclusieve affirmaties en gedichten
  • Podcasten (t.w.v. €30): iedere maand gesprekken tussen Nanne en Julie over het maandthema vol praktische tips die je direct kan toepassen
  • ​Spraakmaatjes (t.w.v. €15): voice-memo's van Nanne waarin ze je begeleidt bij spannende onderwerpen, zoals een paniekaanval
  • Exclusief Spotify account: luister alle audio fragmenten in het exclusieve Lief Leven Familie account, je krijgt direct toegang
  • Gratis toegang tot groeiprogramma's (t.w.v. €399): alle online groeiprogramma's volg je gratis als familielid
  • 10% korting in de webshop: alle producten (exclusieve sale) koop jij altijd met 10% korting in de webshop

Groeien als mens?

Je wil wel iedere dag goed voor jezelf zorgen, wil veranderen, leren, groeien en voelen wat je nodig hebt. Je weet precies hoe je het wil doen, maar dan kickt de realiteit in. 
Waar begin je? Hoe houd je het vol met die drukke agenda en al die verantwoordelijkheden? Hoe doen anderen het? Je valt snel weer in oude patronen en jezelf wegcijferen is veel eenvoudiger dan continue weer voor jezelf gaan staan. 
Wij weten wat het belang is van de juiste energie, informatie en verbinding is in dit proces. Verbinding met jezelf, door bijvoorbeeld een meditatie, en de verbinding met anderen. Samen delen, is een krachtig recept om te helen. Gelijkgestemden die in kwetsbaarheid en vertrouwen met elkaar delen. Je zelfgekozen familie.

Je bent ontzettend welkom in deze prachtige groep mensen, waarin niets hoeft en alles mag.

Alles wat je aandacht 
geeft groeit

Wij sturen je dagelijkse reminders om goed voor jezelf te zorgen en te groeien als mens én de tools om met de uitdagingen van het leven om te kunnen gaan. Je hoeft niet in één keer iemand anders te worden. Juist als je meer en meer bewust wordt van jouw eigen gedrag en kleine dingen anders gaat doen, dan zal je zien dat jouw hele leven hierop gaat reageren.

Energie trekt soortgelijke energie aan.

Samen niet alleen.

Kies je eigen omgeving.

Als je in een periode van transformatie zit of je wil dingen veranderen in je leven, dan is het van belang dat je de juist mensen om je heen verzameld. Mensen die jou echt zien, mensen die met liefde en zonder oordeel kunnen luisteren. Wij geloven dat delen een belangrijk stuk van helen is. In de familie zijn wij space holders. We zorgen ervoor dat je je veilig voelt en gezien. Juist door te delen wat er bij jou speelt ga je zien dat je niet alleen bent en dat je het niet alleen hoeft te doen. 


Wij zijn Nanne en Julie, 
de founders van Lief Leven

Al 30 jaar vriendinnen.

Ontmoet Julie

In de tijden dat het niet zo goed met mij ging en ik zoekende was naar mezelf en mijn plek in dit het leven, had ik gewenst dat er een plek was waar ik samen kon zijn en me niet eenzaam hoefde te voelen.

De weg naar het weer herinneren wie ik werkelijk was, vond ik heel eenzaam en alleen. Verbinden met gelijkgestemde is daarin zo helend en het is belangrijk dat je je veilig kan voelen, dat je gezien en gehoord wordt.

De enige weg is de weg naar binnen en dat heb je zelf te doen, maar lieve mensen aan de zijlijn die er voor je zijn, is zo ontzettend fijn.

Ik ben ervan overtuigd dat de Lief Leven Familie zoveel verbinding en liefde voor jezelf en anderen teweeg gaat brengen. Ik ben dankbaar voor het pad dat ik ben gegaan, dat ik dit heb meegemaakt en dat we nu dat kunnen creëren waar we zelf zo’n behoefte aan hebben gehad in ons leven.

Ontmoet Nanne


Jarenlang heb ik met een chronische PTSS rondgelopen, zonder dat ik wist wat dit überhaupt was. Ik had geen idee hoe ik over mijn gevoel moest gaan praten, want dit was veel te groot voor woorden. Ook wist ik niet waar ik terecht moest met mijn gevoel, want waar begin je?

De hand die ik in die tijd heb gemist, wil ik anderen aanreiken. Al is het maar de herkenning en de wetenschap dat je niet alleen bent, juist deze kleine dingen maken vaak het verschil op het pad van heling en groei.

Mijn levensmissie is om het praten over ons gevoel te normaliseren en samen met jou wil ik een netwerk van lichtjes creëren die dit samen verder verspreiden. Samen maken we het verschil.

“In the end, we’re all just walking each other home.” 
 - Ram Dass 
Wat wij je willen bieden


Een licht leven waarin je weet wie je ten diepste bent, doet wat je hart verlangt en je niet langer laat leiden door angsten. 

Een licht leven is ook voor jou haalbaar.
 Wij zijn een groep vrouwen die werken, moeder zijn, studeren, 
een huishouden runnen en ga zo maar door. Het is niet alleen weggelegd voor 
iemand die leeft op sappen en meditaties. 
Dit is weggelegd voor ons allemaal, je moet het alleen wel wíllen.

Totale waarde van de Familie is €65 p/m, maar we bieden dit aan voor €5,95

Ik word familielid
voor 
€5,95 per maand
*maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast

Geniet alvast van een voorproefje

Luister gratis een meditatie van Lief Leven en ervaar wat je mag verwachten in de Familie
Klik op de play button om de meditatie gratis te luisteren.Alle meditaties en andere audio opnames luister je eenvoudig via Spotify in het exclusieve Familie account. Jouw email-adres geeft toegang tot het Spotify account. Gebruik dus hetzelfde mailadres als die je voor de familie gebruikt.
Is er live contact in de Familie?
In principe niet, alle content is vooraf opgenomen en bekijk je op je eigen gemak. We zullen in de toekomst wel ook speciale events organiseren, zoals een webinar over een groei-onderwerp. Dan kan je kiezen of je hier live bij bent of achteraf terugkijkt.
Wat is het verschil met de gratis content?
Zoals je misschien al gezien hebt delen we minder op social media. Zo zijn er geen nieuwe meditaties meer en ook de gedichten worden niet vernieuwd. Alle nieuwe creaties delen we in de Familie. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we meer waarde willen bieden, dat kan als er meer ruimte is om te creëeren. 
Is er een proefmaand?
Wij geloven dat de Familie je de waarde gaat brengen die je hoopt. Daar staan we zo stellig achter dat er geen proefmaand is. Mocht het toch niks voor je zijn, dan kan je jouw lidmaatschap direct opzeggen.
Ik weet niet of het wat voor mij is, kan ik meer zien?
Volg je ons op Instagram en luister je wel eens onze podcast op Spotify? Dan is de Familie wat voor jou ;). We gaan hier verder creëeren. Je komt hier gedichten, affirmaties, mediaties en meer tegen die we nergens anders delen. Uiteindelijk gaan we steeds minder op social delen en meer in de Familie.

Veel gestelde vragen

Powered By ClickFunnels.com